Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22           |            Gorredijk           |           Postbus 193           |           8400 AD           |           Gorredijk           |           0513 460 064           |           info@woonstijlmakelaars.nl

Brouwerswal 22, Gorredijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijving

Groot woonhuis onder architectuur gebouwd in 1938 met ruim kantoor bouwjaar 1997. De woning is in 2017 van buiten geheel geschilderd. Van binnen is het interieur door een binnenhuisarchitect onderhanden genomen, vooral omdat de blauwe makkumer aardewerk tegeltjes in de grote hal niet verwijderd mogen worden. Het 1e toilet is gerenoveerd in de stijl van het huis.

 

Indeling

De woning bestaat uit entreehal, hal met toilet en trapopgang (15 m²), woonkamer (48 m²) met openslaande deuren naar terras, ruime keuken (12 m²) met loopdeur naar het overdekte, kelder met cv combiketel, het overdekte verbindt de woning met de natte ruimte, waar de wasmachine en droger aansluiting zit, alsook een aparte douchegelegenheid en een vanaf de tuin bereikbaar inpandige barbeque met afzuiginstallatie, tussendeur berging met deur naar steeg.

Verder zijn er twee autoboxen en een ommuurde tuin.

Het kantoorgedeelte van bouwjaar 1997 bestaat uit 3 units, heeft een eigen ingang met entree en trappenhuis, berging met cv-ketel en aparte steegdeur.

 

Eerste verdieping

overloop, 4 slaapkamers (8.8 m², 18.6 m², 13 m², 18 m²)waarvan 1 slaapkamer met openslaande deuren en een vaste wastafel, badkamer met ligbad (4,5 m²), vaste wastafel en spoelbak, deur met trap naar 2e verdieping,

Op de 1e verdieping achter is via het trappenhuis het 1e kantoor (20 m²) met een loopdeur naar het 2e kantoor (18 m²) hier is een wateraansluiting tbv een koffiezetapparaat, en weer een kantoor met deur naar de overloop voor. Op de 1e verdieping in het trappenhuis is ook de wc. De trapopgang gaat door naar de 2e verdieping.

 

Tweede verdieping

overloop met dakkapel, slaapkamer achterzijde (10m2) met dakkapel en vaste wastafel, slaapkamer voorzijde (10 m2) met dakkapel, zolder met vliering boven de twee slaapkamers.

Het kantoor heeft via het trappenhuis op de 2e verdieping een overloop en een grote spreekkamer/kantoor(12.5 m²).

 

Balkon

Er is een loggia bij een slaapkamer met openslaande balkondeuren.

 

Tuin

Achtertuin en parkeerplaats voor twee auto´s. Loopdeur naar dubbele garagebox.

 

 

Bouwjaar

1938

Perceel opp.

528 m²

Inhoud

888 m³

Woon opp.

166 m²

Aantal kamers

10

Type object

Vrijstaande woning

Aanvaarding

In overleg

 

 

Vraagprijs

€ 575.000,= k.k.

Locatie op de kaart

Buurt gegevens

Kadastrale kaart

360° foto’s

Bekijk omgeving

steluwvraag

Brochure

Stel uw vraag

Aanvullende informatie

Margreet Visser

0513 460 064

 

Info@woonstijlmakelaars.nl

Verkopende makelaar

Gorredijk

Gorredijk (Fries: De Gordyk) is het grootste dorp in de gemeente Opsterland, in de Nederlandse provincie Friesland. Het dorp telde op 1 januari 2007 7.050 inwoners.[1] Door het centrum van Gorredijk loopt de Opsterlandse Compagnonsvaart. Gorredijk is een relatief oud dorp, dat door turfwinning is ontstaan. Naar verwachting telt Gorredijk in 2009 bijna 8.000 inwoners. Dit aantal zal hoger worden door de uitbreiding 'Loevestein'.

Lees verder