Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22           |            Gorredijk           |           Postbus 193           |           8400 AD           |           Gorredijk           |           0513 460 064           |           info@woonstijlmakelaars.nl

Duivenslaagte 2-6, De Bult

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijving

ZEER SCHERPE PRIJS !! Aan de rand van Ressort "De Eese" direct tegen het bos gelegen een goed onderhouden Recreatie BUNGALOW met 186 m² eigen grond. Het geheel ligt in de bossen van de "Woldberg" met veel natuur, genieten van de rust. Bij deze Bungalow is voldoende parkeergelegenheid op het park.

 

Indeling

Entree/hal, 2 slaapkamers resp. ca. 9 m² en 10 m², C.V. ruimte met berging en meterkast, toilet, badkamer voorzien van ligbad (met douche functie), wastafel, woonkamer met open keuken (4 pits gas kookstel, afzuigkap en koelkast) en openslaande deuren naar het terras. gelegen op het zuid/westen.

 

Tuin

Voortuin op het noorden met hoofd entree, achtertuin op zuiden.

 

Bijzonderheden

Ressort "De Eese" ligt tegen Steenwijk aan, ook Giethoorn is snel te bereiken. Parklasten incl. Water en Elektra € 115,00 p/mnd. Gas meter zit aan de buitenkant in een afgesloten ruimte. Bij de ingang van het park is er een eigen postbus. De hele woning is voorzien van laminaat.

 

Bouwjaar

1991

Perceel opp.

186 m²

Inhoud

196 m³

Woon opp.

80 m²

Aantal kamers

3

Type object

tussenwoning

Aanvaarding

In overleg

 

 

Vraagprijs

€ 84.000,= k.k.

Locatie op de kaart

Buurt gegevens

Kadastrale kaart

360° foto’s

Bekijk omgeving

steluwvraag

Brochure

Stel uw vraag

Aanvullende informatie

De Bult

De Bult is een buurtschap in de gemeente Steenwijkerland, in de Nederlandse provincie Overijssel.De Bult is gelegen in de Kop van Overijssel ten noorden van Steenwijk en de rijksweg A32, langs de provinciale weg N855 richting Eesveen.

 

 

 

Lees verder

Henk Schreur

0513 460 064

06 513 647 05

Henk.schreur@woonstijlmakelaars.nl

 

Spelregels voor het huren van een woning

Verkopende makelaar