Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22           |            Gorredijk           |           Postbus 193           |           8400 AD           |           Gorredijk           |           0513 460 064           |           info@woonstijlmakelaars.nl

Nieuwe Ruiterweg 5-14, Havelte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijving

Op een pracht locatie, aan de rand van vakantiepark "Mooi Oavelt", op korte afstand van de prachtige natuur in het Holtingerveld een comfortabel, winterhard 5 persoons, vrijstaand recreatiechalet (2011) met eigen parkeerplaats. Rondom ligt een fraai aangelegde siertuin met diverse terrassen en een vrijstaande schuur/berging (ca. 6 m²).

Het geheel ligt op een huurkavel van ca. 350 m².

Mooi Oavelt is een ruim en modern opgezet vakantiepark met o.a. een overdekt en verwarmd zwembad met schuifdak, openluchtzwembad voor kleine kinderen, sportveld voor o.a. voetbal en speeltuin ed. In het hoogseizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd.

Het centrum van het Brinkdorp Havelte is op korte afstand, gelegen aan de Drentse Hoofdvaart met snelle en goede uitvalswegen zowel naar het noorden A32 als naar het zuiden A28. (Assen/Groningen en Meppel/Zwolle). Er zijn in de nabije omgeving veel mogelijkheden zoals: een uitdagende 18-hole golfbaan, openluchtzwembad, veel wandel en fietspaden om van alle rust te genieten op de heide, bos en meertjes. Ook op korte afstand de vele winkels o.a. AH, warme bakker, huisartsenpraktijk met apotheek, restaurants en een ijssalon.

 

Indeling

Begane grond:

Entree in de keuken, ruime zonnige woonkamer met dubbele tuindeuren, open keuken met inbouwapparatuur. 3 slaapkamers met veel opbergruimte, badkamer voorzien van badmeubel, douche en toilet.

 

Tuin

Een mooi aangelegde siertuin met diverse terrassen en aan de voorzijde een eigen parkeerplaats.

 

Bijzonderheden

Permanente bewoning is niet toegestaan.

Parklasten bedragen ca. € 2.200,= per jaar (inclusief water, elektra, huisvuil, milieuheffing).

Bouwjaar Chalet 2011.

Kaveloppervlakte ca. 350 m²

Woonoppervlakte ca. 45 m²

De woning is geïsoleerd.

Verwarming d.m.v. gaskachel

Warmwatervoorziening d.m.v. geiser

 

Bouwjaar

2011

Perceel opp.

350

Inhoud

125 m³

Woon opp.

45 m²

Aantal kamers

4

Type object

stacaravan

Aanvaarding

In overleg

 

 

Vraagprijs

€ 49.000,= k.k.

Locatie op de kaart

Buurt gegevens

Kadastrale kaart

360° foto’s

Bekijk omgeving

steluwvraag

Brochure

Stel uw vraag

Aanvullende informatie

Henk Schreur

0513 460 064

06 513 647 05

henkschreur@woonstijlmakelaars.nl

Verkopende makelaar

Havelte

Havelte is een dorp in het zuidwesten van de provincie Drenthe. Havelte is het hoofddorp van Westerveld. Samen met de dorpen Diever, Dwingeloo en Vledder vormt het de gemeente Westerveld.

Havelte was tot 1 januari 1998 een zelfstandige gemeente. Het dorp telde in 2006 3.170 inwoners. Havelte heeft een brink en een dorpsplein (Piet Soerplein). Het dorp heeft als bijnaam de Parel van Drenthe.

Lees verder