Aan de gegevens vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend,   design by RiDi ©

 

 

 

 

 

 

Brouwerswal 22           |            Gorredijk           |           Postbus 193           |           8400 AD           |           Gorredijk           |           0513 460 064           |           info@woonstijlmakelaars.nl

Skûtsje 78, Gorredijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijving

Prachtige ruime woning aan het open vaarwater te Gorredijk. Deze woning is geschakeld aan weerszijden. Aan de achterzijde ligt deze woning aan het water en heeft een trap naar een eigen vlonder in het water. Hier kun je je ontspannen op je eigen tuin. Zie jij jezelf hier al lekker genieten? Wat een uitzicht! Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht over de weilanden en de Opsterlandse Compagnonsvaart tot aan Lippenhuizen.

 Het centrum van Gorredijk ligt op fietsafstand.

Gorredijk heeft een prachtig authentiek en overzichtelijk centrum welke door de bekende "Compagnonsvaart" wordt doorkruist en is onderdeel van de Turfroute en wordt vooral gebruikt door vele boot en kano/kajak liefhebbers. Gorredijk heeft een groot winkelaanbod en biedt ook een grote variatie aan sportvoorzieningen. Er zijn 3 basisscholen en er is middelbaar onderwijs op de Burgemeester Harmsmaschool. Verder is er een goede busverbinding naar Drachten en Heerenveen. Met de auto bent u binnen circa 5 minuten op de snelweg (A7).

 

Indeling

Hal, MK, gang, toilet, trapopgang met trapkast, L-vormige woonkamer met opeslaande tuindeuren en schuifdeuren naar de woonkeuken met vaste opbergkast garage met loopdeur naar tuin, losstaand overdekte met uitzicht over het water en de landerijen naar Lippenhuizen toe.

 

Eerste verdieping

Overloop, trapopgang naar 2e verdieping, badkamer met ligbad, aparte douche, vaste wastafel en 2e toilet, slaapkamer met vaste kastenwand, slaapkamer, slaapkamer,

 

Tweede verdieping

Overloop met WTW, boiler, HR CV ketel, slaapkamer

 

Bijzonderheden

er zijn op het dak twee zonnepanelen t.b.v de zonneboiler.

 

 

 

Bouwjaar

2004

Perceel opp.

291 m²

Inhoud

630 m³

Woon opp.

148 m²

Aantal kamers

5

Type object

Geschakelde woning

Aanvaarding

In overleg

 

 

Vraagprijs

€ 339.000,= k.k.

Locatie op de kaart

Buurt gegevens

Kadastrale kaart

360° foto’s

Bekijk omgeving

steluwvraag

Brochure

Stel uw vraag

Aanvullende informatie

Margreet Visser

0513 460 064

 

Info@woonstijlmakelaars.nl

Verkopende makelaar

Gorredijk

Gorredijk (Fries: De Gordyk) is het grootste dorp in de gemeente Opsterland, in de Nederlandse provincie Friesland. Het dorp telde op 1 januari 2007 7.050 inwoners.[1] Door het centrum van Gorredijk loopt de Opsterlandse Compagnonsvaart. Gorredijk is een relatief oud dorp, dat door turfwinning is ontstaan. Naar verwachting telt Gorredijk in 2009 bijna 8.000 inwoners. Dit aantal zal hoger worden door de uitbreiding 'Loevestein'.

Lees verder